دومین کارخانه نوآوری در کرمانشاه راهاندازی میشود
از دو سال قبل راهاندازی کارخانه نوآوری در دستور کار قرار گرفت و با وجود اینکه اقدامی نوپا محسوب میشود، استان کرمانشاه از این نظر در کشور پیشتاز است.
کارخانه نوآوری میتواند با نوآوری در کسب و کار سبب جهش تولید و رونق اقتصادی در جامعه شود و شرکتهای دانشبنیان که نقش محوری در این زمینه دارند تجربههای علمی خود را میفروشند و محصول تولید شده مبتنی بر دانش و خلاقیت و ابتکار علمی است.
کارخانه نوآوری از ابتدای سال 98 با محوریت پارک علم و فناوری در کرمانشاه به طور جدی کار خود را با هدف جذب شتابدهندهها، استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان آغاز کرد و ایجاد و راهاندازی دو کارخانه در این زمینه کرمانشاه را سرآمد کشور کرده است.
کارخانه اول با رویکرد امکان تولید برای 24 واحد به بهرهبرداری رسیده و کارخانه دوم نیز با مشارکت بخش خصوصی و در زمینه کشاورزی هوشمند فعالیت خواهد کرد.
سیامک آزادی سرپرست پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: جهاد دانشگاهی به عنوان مولود انقلاب یک نهاد توسعهای و علمی است که از دل این نهاد پارک علم و فناوری ایجاد شده است و مأموریت این پارک توسعه اکوسیستم فناوری استان است.
وی با بیان اینکه اکوسیستم فناوری اجزا و بخشهای مختلفی دارد عنوان کرد: یکی از این اجزا کارخانه نوآوری است که میتوان نقش بسزایی در تولید محصول و خدمات فناورانه داشته باشد و بر همین اساس پارک علم و فناوری استان اقدامات خود را از سال 98 برای راهاندازی کارخانه نوآوری آغاز کرد.
آزادی گفت: نخستین کارخانه نوآوری استان در فضایی به مساحت 12 هزار مترمربع ایجاد شد و تمام تولید محصول را برای 24 واحد فناوری و دانشبنیان را ایجاد کرده و به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: کارخانه دوم نیز با مشارکت بخش خصوصی و حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه در فضایی بیش از 20 هزار مترمربع و در حوزه تخصصی کشاورزی هوشمند که استان از قابلیت بالایی برخوردار است فعالیت میکند.