بازیهای بومی و محلی کشوری در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار میشود
محمد امیری خراسانی ظهر امروز در نشست سالیانه مجمع ورزشهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن گرامیداشت دهه فجر و میلاد با سعادت فاطمه زهرا(س)، اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیتهای مناسب در زمینه گردشگری میباشد و نگاهها در زمینه ورزش باید با ماهیت گردشگری این استان همسو و هماهنگ شود.
وی با اشاره به اینکه با تکیه بر ظرفیت گردشگری استان میتوان این منطقه را به پایلوت ورزشهای بومی محلی تبدیل کرد، گفت: انجام این کار باعث رونق صنعت گردشگری، ایجاد اشتغال و کمک به مهاجرت معکوس میشود.
رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی و عشایری کشور در ادامه گفت: امیدواریم در بتوانیم برنامهها و جشنوارههای مناسبی در زمینه بازیهای بومی و محلی در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار کنیم.
وی از راهاندازی دبیرخانه میراث فرهنگی در فدراسیون ورزشهای روستایی و عشایری کشور خبر داد و گفت: با ایجاد این دبیرخانه در تلاش هستیم تا ورزشها و بازیهای بومی و محلی که بخشی از فرهنگ و آداب جامعه ایرانی است را تقویت کنیم.
امیری خراسانی ابراز امیدواری کرد، در سال آینده و قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری جشنواره بزرگ بازیهای بومی محلی کشوری با ماهیت بینالمللی در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شود.
در ادامه این نشست محمد تقی علوی مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اینکه پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در بهمن 57 به عنوان نقطه عطفی در تاریخ ملت ایران، به ورزش ارزش و جایگاه ویژهای داد، گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد از پتانسیل و استعدادهای خوبی در امر ورزش برخوردار است، که در صورت حمایت و توجه میتوانند در عرصههای مختلف بدرخشند.
وی سرانه ورزشی استان را 94 سانتیمتر عنوان کرد و گفت: در دولت تدبیر و امید در زمینه ورزش کمکهای خوبی استان شده و در تلاش هستیم سرانه ورزش استان تا پایان دولت به دو متر مربع افزایش پیدا کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اینکه در استان 999 روستا به شکل پراکنده وجود دارد، گفت: 50 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند، و میطلبد وزارت ورزش و جوانان و بهویژه فدراسیون ورزشهای روستایی و عشایری به ایجاد زیرساختها در مناطق روستایی این استان توجه ویژه داشتهباشند.